Et lykkeligt øjeblik

IMG_9811

Her til morgen skete der noget lykkeligt… Jeg har i den sidste måned sejlet rundt mellem 70,1 og 70,5 kg og den dumme vægt har bare ikke ville skifte fortegn! Jeg har dog heller ikke ligget på den lade side i forhold til mit kalorieindtag, for jeg har faktisk virkelig bare skovlet mad ind. Har dog trænet en hel del også, så derfor må jeg have ligget på mit ligevægtsindtag, siden jeg ikke er gået ned i vægt.

MEN den sidste uge har jeg haft en relativt god uge, og jeg har følt på min krop at den har været mindre oppustet og jeg har følt mig lettere. Det fik jeg så bekræftet her til morgen, hvor jeg har min ugentlige vejning: 68,9 kg sagde den. YES! Vægten har endelig skiftet fortegn, og ikke bare til liiige under 70 – men 1,1 kg under.

Jeg har derfor tabt mig 1,2 kg den seneste uge, hvilket bringer mit totale vægttab op på hele 15,5 kg siden januar 2013. Jeg er så glad og stolt, og er nu topmotiveret for at fortsætte den gode stime! Er spændt på hvad jeg kan ligge på, når december starter.
For at fortsætte den gode rytme, har jeg indgået en aftale med min kæreste om at jeg INGEN slik og andre sukkerfyldte snacks må spise indtil december. Han foreslog, at vi holdte den indtil 20. december, men det er simpelthen fuldstændig urealistisk for mig! Må gerne spise sødestoffer og proteinrige, sunde snacks – ellers bliver det for træls for mig. Så meget har jeg da lært om mig selv :-)

Håber I allesammen får en fantastisk weekend, jeg skal arbejde og på uddannelse. Det er lige blevet lidt mere overskueligt efter min optur her til morgen!

Ville bare lige dele mit lykkelige øjeblik med jer.

/Trine Theodora

Advertisements

8 thoughts on “Et lykkeligt øjeblik

 1. Bliver simpelthen nødt til lige at smide en kommentar her!
  Hvor er det stærkt gjort! Skide sejt! Kender det alt for godt, det der med at vægten står lidt stille, og man ikke kan komme under præcis det tal, som man har i hovedet!
  Har også selv siden januar/December 2012 kæmpet lidt med vægten, og har tabt mig 20 kg, så ved præcis hvordan du har det! SÅ inspirerende!
  God dag,
  mvh Matilde

  matildegoesfit.dk

  • Og undskyld jeg igen lige skriver – men har nævnt dig i et indlæg på min blog, hvor du inspirerede mig til at gå på vægten, (som bestemt ikke er min bedste ven) Og har endelig tabt mig lidt over de 20 kg! Tusind tak!
   Mvh. Matilde!

   • Jeg har godt lige set det! Hvor er jeg bare glad på dine vegne!!!! SÅ fedt for dig altså :-) Kæmpe tillykke med at have rundet så skarpt et hjørne! Fedt at høre at jeg kunne inspirere dig til at gå på vægten, det er jeg glad for!

 2. Hvor er det sejt gået! Jeg kæmper pt selv med at komme under de 70 kg. Mangler ca 1,5 kilo og håber jeg når det inden for de næste 2 uger :)

 3. Pingback: Endelig! : Matilde Goes Fit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s